Истината ни прави свободни

сряда, 19 декември 2012 г.

Същината на дясната стратегия на живот в две изречения

Здравият разум ни подсказва, че когато обложим нещо с висок данък, хората ще произвеждат по-малко от него. Така, че ние намаляваме данъчните ставки на хората и хората произвеждат повече от всякога.

Роналд Рейгън

КРАТЪК ДИСПУТ ПО ТЕМАТА:

Snejana Serafimova каза: Айде бе, пропаганда за баламите бедни! Че те корпорациите никога не плащат, поне ставките да се високи за богатите... за справка: Starbucks & HMRC

Lyubomir Talev каза: Не е пропаганда, другарке, а факт. Дойде Великият Роналд Рейгън с тази платформа на власт и избави страната от разрухата, в която я беше вкарал демократът Картър, че и я изкачи до нови върхове. Казано е отдавна, че пред фактите и боговете мълчат, но все забравям, че комунистите се имате за повече от Бог.

Искаш високи ставки за най-богатите, понеже никога не можеш да станеш като тях? Освен безсилната ти злоба, това доказва още колко малко в същност те е грижа за бедните, за които рониш тези крокодилски сълзи - щом искаш да бастисаш бизнеса на тези, които им дават работа. Комунист = двуличник, който се мисли за Бог!

Ангел Грънчаров каза: Г-н Талев, добре сте го казал на левичарската другарка, приемете моите адмирации! Точно такава е истината, както Вие пишете. Левите другари освен да ламтят за чуждите богатства и да паразитират на гърба на бедните, за които така уж са се загрижили, друго не правят. Кражбата, далаверата и лъжата опорните точки на лявата доктрина и политика. Дясната стратегия на живот е просперитет за всички, които не ги мързи да работят - и които искат да създават!


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари:

Абонамент за списание ИДЕИ